Har inget att göra!!

1. Är du singel? Ja
2. Är du kär just nu? Nej
3. Lakrits eller choklad? Choklad
4. Röker du? Nee
5. Dricker du? Ja
...
6. Längd? 158c
7 Födelsedag? 10 december
8. Är du helsvensk? Japp
9. Om inte vad är du? -
10. Vem ringde dig senast? Pappa
11. Vem smsade dig senast? Joakim Z
12. Vem kramade du senast? Syster
13. Vem pussade du senast? Det skulle ni allt vilja veta va? ;)
...
17. Vem träffade du senast & vart? Pappa i TV- rummet
18. Ögonfärg? Blå
19. Vem såg du senast? Papap
20. Hårfärg? Brunt typ
21. Din musiksmak? Allt möjligt men konstig smak   xD
...
22. Vad har du på dig? Kläder xD
23. Vad åt du senast? Kyckling och nudlar
24. Vad drack du senast? Vatten
25. En vacker person? Finns ju så många
...
31. När skrattade du senast & varför? För någon timme sen då jag läste skämt för pappa.
32. När grät du senast & varför? Kom inte ihåg sist jag grät
33. En du saknar? Farmor
34. Ditt humör just nu? Det är super kanon bra!! =D
...
35. Hur många vänner har du på Facebook? 55st
36. Hur många av dem är tjejer & hur många killar? Orka inte räkna
37. Har du skilda föräldrar? Nej
38. Hur många syskon har du? 1
39. Favoritfärg? Blå

40. Nån du vill träffa? Det finns många jag vi träffa =)
41. Äckligaste du vet? Varm brocolli
42. Godaste godiset? Sura godisar
43. Godaste läsken? Trocadero
44. Har du någonsin brutit mot lagen? Vem fan har inte gjort det?? :O

En hjärna med ingenting men här glider kingen in!!

Tjena Tja Hej Hejsan Godag o.s.v.!!
Idag så var det en bra dag riktigt jävla bra! Just nu känner jag mej lite övertrött men det är bra det också ;)
Fredag i morgon gott folk och sen lång helg kan det bli bättre.
Sitter nu i tv-rummet som är kolsvart i men ensamhet och lyssnar på musik och sitter på msn. Kan kvällen sluta på bättre sätt? =)♥
Vilken jävla dålig rubrik!!!!!!!!!!!!! hahahahahahah den sög!!!!!!!!!!!!!!!!!
Förlåt för jag är övertrött!!!!!!!!
//Romi♥
Lite bilder från fjälls ;)

Är upptagen..

Ni har troligen märkt att det inte har blivit gjort så mycket på bloggen. Förklaringen är att vi har alla haft väldigt mycket att göra och jag kommer inte heller ha så mycket tid framöver att skriva något.
I helgen var jag ledare på konfalägret i Solberg och det var helt underbart! Jag kan inte berätta så mycket eftersom det är den andra gruppen som ska dit nu till helgen (Pillan, Mirre m.fl.) 

Jag och Emilia for sedan på söndagen på musikcafé i Mellansel, där Corey och Tilly sjöng.

Aja, tja tja bablioner!



//Emmah

Du finns ännu i mitt minne..

Ja idag hade man två nationella i skolan muntliga i engelska och no labb. No labben gick väll bra men engelska gick väl inget vidare. Aa ja resten av dagen har varit bra. Idag så har jag inte så mycket att skriva så Ha det bra! //Romi♥

Dagen innan Måndag.

Ja i helgen har det inte hänt så mycket har stort sätt varit en softpotatis. Men har varit riktigt härligt det också. Idag så var Mamma, jag, mirjam och Malin i lögdeå (stavning??) aa det var väl kul hittade inte men annars var det bra. Sen for vi på några andra affärer också. Men i fredags så var jag i stan och kollade på kläningar inför skolavslutningen och då hittar jag så klart en vit kläning exakt vad jag inte ville ha men få se om jag köper något annat eller om det blir den. Men ha det bra!! //Romi♥

Tisdag

Vilken toppen dag klarade jägarexamens provet och annars var det bra =)
Men igår så hade jag jätte kul för pappa kallade denna @ för en kanelbulle och det hade jag grymt kul åt!! =) /Romi♥

Dag 16 - En bild på en struts.

Då börjar med kalendern igen efter ett litet uppehåll. Jag kom just hem från att ha varit ledare på UG. Vi ledare åt popcorn med chokladsås medans UG:arna såg på film. Nu ska jag snart sluta prata på skype med Marcus och Erik och börja sy madrasser och täcken till min och Giszes husvagn som vi gör på no'n!

En bild på en struts:



//Emmah

Monday

Sitter nu och lyssna på musik med syster snart far jag på gymet med emmah oh gisse. det har varit en bra dag i skolan idag lite flum men. Vi ses!! /Romi♥

Nu är påsklovet snart över om exakt 3timmar 22min men är lika glad ändå!

Jag lovet är snart slut men det kunde fan inte bli bättre först fjäll sen en kväll med emmah också en kväll med mirjam det blev perfekt!! Allt allt annat som har hänt =D Idag så har jag städat lekstugan sen har jag haft fullt upp med att skratta för jag är riktigt flum i dag xD haha // Romi♥
Ungefär så här crazy känner jag mej nu!!!!!

RAGGNING REPLIKER

Den bästa raggnings repliken jag har hört idag är:
-Hej har du pojkvän?
Hahah helt jävla klockren!!
//Romi och mirjam

MITT PÅSKLOV!!

Ja som jag har lovat ska jag skriva vad jag gjorde i fjälls så här kommer det.
Torsdag: KOm vi upp till fjälls och då åt vi räkor som vill bruka göra sen hände det inte så mycket den kvällen.

Fredag: Jag vaknar sedan far vi och fiskar på dajm och vergan (stavning??) det var kul fick tyvärr ingen fisk men kul ändå. Då gjorde vi lunch ut på sjön så det blev wok med köttfärs i pitabröd super gott var det. Sen på vväg hem åker vi över fjället då satt jag med mamma i pulka och har kul. PÅ kvällen blev det vitlökskycklig och ris så 90 vitlöksklyftor åt vi sammanlagt. Sen blev det något kul på kvällen som jag inte kommer ihåg (dåligt minne).

Lördag: Så satt vi bakom stugan och solade mest hela dagen. Men innan vi gick ut så målade vi ägg för påskmiddagen. Till middag blev det påskmiddag med sill skinka m.m och sedan fisk efter det riktigt mumsigt!!  Efter middagen satt jag ute och kolla på när emily badade och avslutade kväll med en bond film:D

Söndag: Vaknar vi och sen far vi upp på fjälle och solar och grillar vårrullar riktigt jävla gött!! Till middag blir det sovas (stavning??) riktigt gott det också. Sen så badar emily igen så då kollar vi på. Till efterrätt blir det glass och punch med riven choklad. PÅ kvällen så spelar vi ö-viks spelet då köpte jag och mitt lag en aktier på aktion för hundra tusen och fick in 8000 på den "gatan". Haha På slutet av spelet var jag så trött att jag skrattade hela tiden.

Måndag: Så far vi och fiskar på dajma då fick vi lite fisk en stor och några små. Men efter tag blir det snöigt och kallt så jag lägger mej och sover på renskinnen och sover till vi far hem och på väg hem så pajar skoter så det var till att få den på släpp vagnen och ta hem den. När vi kommer hem tar vi det lugnt och lagar mat då blev det egna pommes och entrecot med bearnaise Mycket gott!!

Tisdag: Vaknade och då blev det våfflor till frukost det var nog dom godaste våfflor jag nånsin ätit!! Då så  är det inte så bra vägen så vi far till backen och då kändes det så tråkigt att åka så då åker jag några åk med syrran i barnbacken sen så far jag hem och sen kommer då andra. Till middag blir det bakpotatis mums och nå kött med lingon. På kvällen blir det badning och sen sovning.

Onsdag: Då packade jag ihop mina grejer och så for vi hem och sen på kväll gjorde jag inte så mycket såg någon film. Blev en ganska sen kväll.

Torsdag: For jag och Emmah och gymet och sen drog vi hem till henne. Mamma kom sen och hämta mej och så for vi och prova några kläder men dom var inge snygga. På kvällen kommer Emmah och då var det film i lekstugan och så åt vi fruktspett det blev en sen kväll för mej och ganska sen för Emmah.

Fredag: Emmah och jag vaknar och sen går vi upp och äter frukost och efter det bakar vi rullrån och knäckflarn och sen på kvällen var det premeiär grillning MUMS!!!!!!!!!!! Sen så hade jag filmkväll med mej själv i lekstugan hade lite svårt att sova för tankarna for i huvudet så klockan 5.00 somnde jag.

Lördag: Vaknade klockan ett gick upp och dusch och åt sen frukost efter det följde jag mamma på byn kom hem bakade igen till morfar. Så håller på med en tårta nu. Nu väntar  jag på mirjam och att kakan ska svalna. Så nu sitter jag på emilys rum och provar en ring som visar vilket humör man är på och ringen blev blå och det är bara jag som vet vad det betyder =D haha Men nu ska jag fortsätta med tårtan för morfar fyller år i morgon ska också sminka mej.
.
Hade tänkt att ladda upp en bild från varje dag men det laggade så det kommer någon annan dag. Ha det bra!!
//Romi♥
OBS!! blev ett jävligt långt inlägg!!!!!!!!!!

Mys in Österfanbyn!

Sitter i lekstugan hos Romi och ska ha filmkväll. Vi har fixat fruktspett, bubbelvatten och jag har med mig min hårdisk med filmer.. Vad kan gå fel?
.
- Jag vet vad som kan gå fel, det är om jag hamnar på hb// Romi

I'm a total gleek!

Jag insåg nyss att jag är en gleek! Jag älskar glee!

Aja, men jag kom nyss hem från gymmet och ska nu inte göra något speciellt utan bara chilla! See yah!



//Emmah

HEMMA

Idag kom man hem i från fjäll jippi!! Det var helt underbart där jag kommer med bilder och vad jag gjorde sen. Just nu sitter jag  och beställer dessa bilder.
//Romi♥

Ice cold!

Har nyss kört moppen till jobbet för fixning. Det var väldigt kallt att köra i regn märkte jag..


//Emmah


HI!

Just wanna say hi to Ana-Marija! Hi!

//Emmah

Påsk

Jag hoppas att ni inte sitter vid datorn så mycket nu vid påsk för vi på men du! kommer inte att blogga så mycket under lovet utan vara ute med famlij och vänner. 

Ha en bra påsk!!!



//Emmah

Bloggdax

Nu har vi bloggnings lära på svenskan... Men jag får egentligen inte skriva här.. Werdo!!!!

//Emmah

Söndag 1 april

Ja idag har jag inte gjort så vaknade och åt frukost sen spela jag kort, såg på tv och sen gjorde jag väll något mer också. Sedan for jag hemma. Då jag kom hem så pluggade jag so, matte och svenska och gjorde klart sockarna till syslöjden snacka om ett under i min värld att plugga så mycket på en dag. Sen var det middag efter det så blev det tv och dator. Har nu skaffat ett nytt facebook konto för mitt förra konto var det något fel på så nu vet alla det! Ha det gött!!
//Romi♥
Hade inge bra bild så det blev den här :D

RSS 2.0