Maaaat!

Mamma ropar.. men det blir ett kort inlägg iaf.
Igår var det skoljoggen och för mig så tog det 1h 35 min. Tre tjejer gick vilse, men hittades av polisen vid någon sjö. Efter skoljoggen var det lunch och sen kunde jag fara hem, men jag "hjälpte" 8:orna på franskan (satt på google translate.) Sedan stack jag hem och gjorde matte läxan. Sedan ringde Monica (körledaren) och frågade om jag skulle komma. Så jag sprang ner och drog på mig sakerna och stack på gospeln.
Idag så var det kristna skolgruppens stormöte och då fick jag ropa i högtalarna. (stolt) Sedan var jag, Giz och Isak och spelade i FG. Vi lärde oss en ny låt, This is the life. Vi slutade klockan 14.00 idag. Skönt
//Emmah!

Romi är ett litet busfrö!

Om ni tycker att det förra inlägget var konstigt kan jag säga att det var Romi som avslutade det hela.
Efter Romi stack (vid 17.00) så har suttit med Stora Muntliga och jobbat. Jag tror att jag snart är klar med alla små delar som det har blivit och nu är det bara att lägga pusslet. Det är lite klurigt, men det fixar sig alltid.
Men jag undrar om jag ska ha bilder eller inte. VAD TYCKER DU?!
//Emmah

Det doftar nagellack..

Sitter med Romi som var såå snäll och kom till mig efter skolan. Det var grymt skönt att vi inte hade någon No som sista lektion. Måste bara hälsa att Romi är världen bäst det kan ingen klå. Men hare gött // Emmah

Lördag =D

Då har man snart skrivit klart hela stora muntliga nu är det bara övning som gäller. Jag börjar att bli frisk också det e ju bra men nu ska jag duscha få se vad som händer sen fundera på att gå upp på lon där jaktlaget är och stykar =D Ses!! // Romii


Sjuk -.-

Då har mena leggat på soffan varit sjuk i dag då är typ förkyld och snuvig och kallsvettas. // Romii

Ljuva musik..!

Idag for jag på skolan (har varit sjuk) och det var väll som vanligt. (åh så intressant) Efter skolan var det övning eller typ genrep med Gospelkidz och allt komp. Eftersom vi ska till Umeå i helgen på "turné". Jag fick veta att jag skulle spela på en låt till på förmiddagen och den satt på genrepet (STOLT!) Men sammanligt ska jag och Giz spela 3 stycken nu. På lördag morgon sticker vi från Bredbyn och vi kommer hem på söndag eftermiddag.
Sedan stack jag hem och nu chillar jag bara.
Sorry för att jag inte orkar skriva något mycket men är sååå trött.
GGS imorn!!!
//Emmah!

=D

♥You Are My Angel♥
/Romiii

Min helg och lite till

tjena tjena! jag har varit dålig på att blogga nu men skit samma xD i helgen så har jag jagat fredag eftermiddag och lördag förmiddag efter det for jag hem sov från 13.00-18.00  efter det drog jag till mirjam och såg på film bland annat hip hip hora och älska mej några andra så vi 04.00 gick man och la sig i dag gjorde vi inte så mycket for hem vid fyra tör skulle börja skirv stora muntliga vilket jag inte har börjat med än. Nu till veckan är det skogs vecka på skolan det blir väl kul antar jag. Men vi hörs!! // Romiii
Säger bara det lev livet medans ni kan i morgon kan det var försent!

YESSS!!

Då har man klarat att spela River Flows In You med bara några fel (LOL?)
Romi är sämst på att blogga så jag offrar mig och skriver nu iställlet.
Igår hade Anundsjö Gospel kör dag och det är såååå kul. Snart ska jag sticka iväg och ikväll kl. 18 är det Gudstjänst i Skorped där vi ska sjunga!
Jag måste även meddela (vilket fint ord..) att i fredags så spelade GGS-arna laserdome. En av oss svimmade och jag och en förälder krockade, så nu har jag ett väldigt fint blåöga. Han fick en fläskläpp och så, men kul var det.
//Emmah!

*Sover*

Snark, snark jag är typ sjuk. Fatta att jag bara ätit 5 köttbullar och sovit hela dagen, ändå så vill jag sova nu. Men ska se på film höres =*
//Emmah

-.-

hate my fucking life -.-
// rommiii

The Secret Emmah From The Secret Town Of Tectemmah

Igår var jag på Gospel och GGS. På GGS så fick de nya (7:or) hälsa på och då lekte vi lekar. Vi skulle även säga vad vi hade för smeknamn. Jag själv sa: The secret Emmah from the secret town of tectemmah, Emmah, Em, 1334 och Bäverskalle.
Aja, men idag har jag suttit sedan klockan 10.00 med Stora Muntliga (hajen sången)! Jag ska redovisa om Osäkerhet. Mer ska jag inte säga, men jag hoppas att Romi hjälper mig lite.
Just nu ser jag på Fångarna på fortet med mamma och pappa. Emil ska få besök av Issa, Victor och någon till.
Synes hoj!
//Emmah

Glitter i facet!

Igår var alla 9:or på Parken och dansade med de andra 9:orna i komunen. Vi kom hem klockan 11 iaf och jag var dötrött. Jag vaknade idag klockan 8.10, så jag drog på mig kläder och stack iväg till skolan.
Nu är jag hemma och kl. 18.30 ska jag sticka till Gospel'n och efter det GGS. JOHN SKA BÖRJA I GGS IGEN OCH ÄVEN JORDAN!!!
//Emmah

Mot barnens dag!!!

I går så tog jag Emma och Eviss bussen in till stan. Först så gick vi på subway och åt efter det gick vi på stan och kollade runt.
Eviss och jag köpte ett par jeans för byxorna jag hade på mej var osköna och eviisss hon fröss ;) och Emma och jag köpte var sitt linne ;) YEAHHH!!!!!
Sen gick vi på cafe UH och fick vilket inne bar att bordet vi satt vid var det vatten över hela på grund av Emmah och vi var mycket högljuda =D gisse kom när vi var där hon hade varit på hockey träning =D runt halv fem drog vi oss ner mot hamnen men det var rätt tråkigt där vi gick varv på var runt på barnens dag och spelade vann några nallar men inte mycket mer så vi satte oss vid vattnet i ställe och pratade bara en massa shit!! xD Sen gick vi på max för att äta.
Påvägen tillbaka så tog alla en kaffe kopp med en hel del socker xD
Eviss tog på sig Gisses skinn jacka hon hade jeans och nya skor men en liten klack på så man hörde när hon kom sen en kaffe kopp på hon såg så himla vuxen ut ;) hahahaha
Sen drog vi oss tillbaka till barnens dag som inte hade förendras så det var fortfarande tråkigt så vi gick några varv och Emmah åkte någon karusell.
Sen tror jag att Gisse, jag och Eviss gick till vattnet och satte oss där och Emmah satt och sålde godis remmar med Petra. Gisse, Eviss och jag antar jag att vi också bara pratade skit den gången också efter någon timme komme Emmah till oss då typ pratade mer shit och gick till en tjohotahejti vid 23.00 kom mamma och hämtade oss. Tack för i går! =D
-
-
Hoppas på att Emmah lägger ut bilder från i går=)
-
-
// Romiii  (+ Emmah som fixa till texten xD)

Ballonghuvud!

Idag for jag hem redan efter läsningen, för mitt huvud känns som en ballong och jag mådde skit!! Men nu känns det bättre och ikväll ska jag för första gången fara på anundsjö gospel och pröva det. Efter det är det GGS!!!
//Emmah

RSS 2.0