En ny vecka ny möjligheter

Det är nu en ny vecka nu med nya möjligheter men som sagt det det är måndag och tråkigt väder jag är trött som en gris kan det bli mer deprimerande? -Ne jag skulle nog inte tro det. 
 
I morgon är det sista april och då kommer några goa männsikor ner hit till sundsvall för att fira med mig och felice hur grymt kommer det inte bli. Då blir det grillning och andra trevligheter. 
Nä nu ska jag åter gå till min otroligt tråkiga svenska lektion.. Det känns ungefär så här när man kolla på tavlan av allt min lärare har skrivit.. Ha en bra dag!!
 
 

Nu funkar appen igen!

Har just gjort engelska muntligt nationella det gick riktigt bra tycker jag. Har världens sommarfeeling idag och ett stort leende på läpparna. Ha en bra dag vänner! Bjuder på en stillig bild på totte!


Söndag värsta dagen på hela veckan!

Sitter nu på tåget igen är faktiskt riktigt taggad för det ska bli helg igen för till helgen så ska jag moppeväga så mycket det bara gå och träffa Mirjam hoppas jag på! :D i alla fall i fredaha hade vi gäster hemma helt okej faktiskt fast på natten tog jag en promenad för att få ut lite ilska sen så somnade jag nere. I lördag så for jag för till stan med familjen och åt middag och sedan hade jag filmkväll, lite otippat men så blev det i alla fall :) idag har jag inte gjort mycket men ha de så bra alla! :)

Fredag igen!!!

Världens taggad Emma är snart påväg hem kan det bli bättre?? :D allt är bara så jäkla gött just nu! Ha en as grym helg nu för det ska jag ha!!


Saknar dig mer och mer för varje dag som går.. Saknar din sms saknar allt som vi hade..

Har haft en toppen dag! Efter skolan så följde jag med felice "hem"eller vad vi nu ska kalla det efter vår diskussion om att inte Sundsvall är just "hem" för en. Iallafall så bakade vi en kladdkaka och medan den var i ugnen så städa vi lite. Sen satte vi oss framför jägarna 2 och käkade den fantastiska kladdkaka vi hade skapat helt klart vår grej det här med att baka. Efter vi sett film så små pratade vi lite om sommaren och lite annat sen tog jag bussen till farmor och packade och fixade frukost för morgon dagen och nu ligger jag i sängen och ska snart sova för att orka med morgon dagen som lär bli rätt så lång. Godnatt kompisar! :)

https://cdn3.cdnme.se/2888436/6-3/pic_5170468cddf2b322de5160d5.jpg">https://cdn2.cdnme.se/2888436/6-3/pic_5170468cddf2b322de5160d5.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/2888436/6-3/pic_517046c09606ee16e9fe29ca.jpg" class="image">


Jag gav dig det finaste jag hade som var mitt hjärta men du tappade bort det

Här ligger jag på mitt rum och är hur trött som helst och funderar på när jag ska ta min spontan tripp till Felice någon kväll men jag har en ide som jag måste först fixat så nästa vecka får hon passa sig för dåren som kommer och knackar på hennes dörr ;) Ikväll så borde jag forsätta plugga men ska nog bara kolla igen matteboken lite inför provet i morgon annars så stannar jag nog här på mitt sköna golv resten av kväll. Händer det något annnat rolig just nu för mig? Nä jag tror inte det läxor har jag i högar som berg. Men här är det värsta våren här nu, hur skönt som helst ligger runt 14 grader. =D Snart är det moppe väder igen och ingen kan ju bli gladare över det än jag. 
 

 
Saknar alla er!! <3
 

Känner mig nöjd

Från att nästa varit påväg att hoppa av skolan till allt jag gjort ikväll så är jag nöjd och stolt över mig själv. Hade verkligen energin på topp idag till att göra läxa och när min lista är helt klar så ska jag bara njuta! ;) efter i skolan idag så pluggade felice och jag lite matte innan vi gick och köpte en macka på subway så gott!! :D
Godnatt älskade vänner! :D
Ps. Hittade några härliga bilder på Gisse och jag från nian så jag bjuder här nu på en bild. Vi måste träffas snart vännen!<3


Ännu en tågresa och några tårar

Sitter nu på tåget påväg mot sundsvall är så stressad över allt jag missar i skolan att jag inte klarar av att vara hemma längre även fast jag gärna vill och skulle behöva det för min förkylning. Skolan känns så jobbig just nu att jag har funderat på att hoppa av men vad skulle jag lixom göra då? skulle inte kunna tänka mig att gå något annat även fast jag har tappat stort sett allt intresse för foto. Men som tur är så har jag min vän Felice i Sundsvall och vi har det så himla kul vilket gör att skolan går lite lättare. 
Det är 58 dagar till lov och av dom dagarna är det 38 skoladagar och mitt mål är att klara av skolan och fixa alla uppgifter som jag inte jag har gjort. Dom timmar, minuter och sekunder som inte är en vardag ska jag njuta av livet och ha så roligt det bara gå. Snart är det sommarlov och då är det sommarjobb som gäller och massvist med sena kvällar med mina vänner och en hel del moppe körning. 
Jag ska klara det här! Till hösten så tar jag tag i skolan igen och gör mitt bäst!
 
 

Fredag igen!

Sitter nu på tåget och snorrar och är taggad för en jäkligt bra fredag men ska väl inte göra nåt i kväll. Det var ett tag sen jag bloggade det har bero på att jag har ett liv utanför den blogg vilket man inte kan tro.. :P Hade i alla fall ett as bra lov med man härligheter, träffade dock jag inte så många vänner men det får jag hinna med någon annan gång  det är ju sista april snart och det måste ju firars och Pillan och Felice fyller år det ska ju firas också :) Har väl inte så mycket skriv egentligen mer än att det är fredag idag! jihoooo!

Tjena!

http://ask.fm/EmmaRoming
 
Skaffade en sådan sak bara för alla andra har gjort det!

RSS 2.0