Trodde det skulle bli en bra sommar..

Kommer troligtvis inte blogga på ett tag, känner att jag måste ta en paus från allt och ryka upp mig. Blir allting bättre ska jag ta tag i bloggandet för det blir ju dö trist för er med massa deppiga inlägg så ha det så gött tills vidare!


Sommar och sol

Tjena tjena!
Efter det hade gått så bra på nationella i engelska och svenska allt annat i skolan bara rullar på bra så bestämmande felice och jag att vi skulle äta thai mat dricka cider och köpte även lite godis sedan satte vi oss nere vid hamnen med måsarna och åt. Man kände verkligen doften av havet åh jag älskar det! Blev en hel del skratt och tal svårigheter för min del men det gjorde bara kvällen bättre! Du är grym vännen! <3


Sömnlösa nätter, meningslösa dagar

Sitter nu i biblan med Felice det är sjukt varmt ute ren sommarvärmen! Har muntlig redovisning idag på mitt språkprojekt och jag håller på dö för jag har inte tränat speciellt mycket på texten så jag vet inte riktigt vad jag säga säga med det går väl som det går. Det är 15 dagar tills jag får sommarlov Tack gode gud för det! För det händer alldeles för mycket i skolan och på fritiden det är läxor, prov och redovisningar hit och dit sen ska man hinna umgås med alla dessa fantastiska vänner jag har vilket betyder att det blir rätt så lite sömn och mer på annat. Nu ska jag träna på mitt  språkprojekt och hoppas på det bästa!

Grillning, bastu och ett gäng vänner

I fredag så var jag på studentmiddag och sedan drog jag Mirjam och Tim till sandudden och träffade lite människor land annat Jordan som jag inte har sett på länge. Men runt tolv drog vi hem. Sen idag eller igår i alla fall det var lördag så har jag städat ur bilen och sen har vi ätit gott efter det for jag ner på flotten och träffade lite vänner vi grillade bastade och fiskade. Nu har jag nyss kommit hem efter att ha gått hem, sjuk mysigt att bara vara ute och gå när det är ljust och det är tyst å lugnt. Godnatt!


I have always been in love with you and is has always been you and not an other just you I have thought about and now everything shit

Det var ett tag sen. Men sen sist så har jag kört moppe, träffa vänner, njutit av solen och grillat med felice och även genom lidit 3 matte nationella.


Snart har jag helg!

Sitter och har matte just nu men eftersom vår lärare är någonannans stanns så passa jag på att göra annat. Efter matten har jag helg inte helt fel om jag får säga det själv. Igår så hängde felice och jag nere vid hamnen och käkade tårta och gjorde hennes cykel fin. Det var i alla fall jäkligt nice väder och vi satt och bara njöt i solen. Innan vi cyklade hem så drog vi på max och käkde lite strips.

En dag kvar tills jag har helg! =D

 
Sitter nu och har svenska efter att haft 3 timmar håll som blev jävligt dyrt!! Var på stan med felice och köpte mig ett par kortbyxor, solbrillor (ÄNTLIGEN!!!), mascarra, 2 tröjor och laddade busskortet. Så denna veckan har jag verkligen spendera mycket pengar men vad gör det. Snart sommar och då måste man ju ha kläder man kan glida runt i och bara njuta av livet. Skulle dra och träna på friskis efter skolan men efter som det är så fint väder ute så tar jag nog en cykeltur istället och njuter av vädret! =D Sen så måste man ju säga GRATTIS till Felice som fyller år idag! 17 bast blir hon! Grattis Grattis!!! Men jag firade hon med tårta och pressenter igår!
Trycker du på bilden så kommer du till felice blogg!
 

Inköp

Idag efter skolan så tog jag bussen ut till birsta för att köpa lite grejor inför helgen och sommaren. Köpte mig en sommarklänningen på ginatricot som jag har tittar på ett tag nu och tyckte att just i dag var den rätta dagen att spendera lite pengar. Köpte även strumpbyxor för fredag. Sen tog jag en sväng på Ikea där jag hittade en liten skål och tänkte varför inte den var ju gullig och kostade bara 9 kr så inte helt fel! Sen köpte jag en present också som jag inte tänker avslöja. Men det var ganska kul att gå i affärena själv och bara drömma sig bort. Nu ska jag försöka få nå gjort av min läxhög för den verkar ju aldrig sluta växa. Ha en bra kväll du där bakom skärmen! :D

Leende på läpparna mot vad jag hade förut idag

Sitter nu på mitt rum hemma hos farmor med fönstret öppet och solen lyser in. Jag har tänk ganska mycket på det här med att bo i en stad och bo på landet. Då förerar jag nog landet för här i sundsvall så går det bilar dygnet runt och speciellt där jag bor eftersom vägen är bara utanför huset. Så man får aldrig en riktigt lugn stund om man går ute och går eller nåt sånt. Att det finns mer att gör i en stan är inte riktigt heller sant, jo visst finns det grejor här i sundsvall man kan hitta på om kvällarna men man gör det ju aldrig så man hittar ju på mer saker när man är hemma. Så Sundsvall kommer aldrig att slå bredbyn för bredbyn är helt klart bäst!
 

Måndag igen efter en lång härlig helg

Nu är det måndag igen. Idag är jag riktigt trött och har världens huvudvärk men ska nog dra ut till birsta i eftermiddag och inför skaffat lite saker jag behöver inför helgen. 
I fredags så kom Felice till mig så i helgen har vi spelat in en film som vi har fått i uppgift att göra. Jag tycker att den blev riktigt bra så nu är det bara lite redigering kvar sen så är en uppgift överstöka av allt som ska vara klart innan vi går på sommarlov. Det är så mycket som händer nu så jag vill bara gå och lägga mig under en filt och vakna upp och några veckor då skolan är slut. 
Har i alla fall svenska nu och vi har någon jäkla redovisning om boken vi har läst och jag vill inget annat än gå hem och sova sen har vi fått något språkprojekt som jag inget annat än vill elda upp. Fuck skolan och allt annat som jag inte orkar med idag..
Här kommer lite bilder från helgen 

Natttankar

Ligger här och tittar ut genom fönstret och kollar på den ointressanta himlen inga stjärnor ingenting. Jag har musik i lurarna och önskar att allt var bra.


Dålig dag

Hade verkligen planerat att åka moppe idag och far och köpa mjukglass med min syster idag men nä då regnar det hur kul är det att köra moppe då egentligen. Så vad ska man hitta på idag då antar att jag ser lite på andra avenyn och njuter av att vara ledig :) men imorgon kommer i alla fall felice :D man känner verkligen att man vill göra nåt när man ser det här vädret...


Idag är det onsdag fan vad gött, lång helg!!

Igår så tog jag det bara lugnt hjälpte farmor, packade, lagade mat för idag så jag ska hinna äta innan jag åker hem. Resten av kvällen spenderade jag framför datorn och kollade på andra avenyn. Faktiskt riktigt bra serie fast jag har sett den en gång förut för några år sen. 
 
Sitter i alla fall på skolan nu och ska ha estetisk kommunikation JIPPI eller nä lektion är ju hur lång som helst och så tråkigt. Det känns ju galet skönt att åka hemma idag faktiskt. På fredag kommer Felice om hon är frisk så vi får hoppas på att hon blir det. Så vi kan ta och filma till vår fantastiska film. 
Det är ju en bra dag idag med ett leende på läpparna! =D
 

En mycket trög och lång lektion

Sitter just nu på media och har världens längsta och tråkigste lektion. Men vilket fantastiskt väder det är ute nu. Man får världens sommarfeeling. Bestämde mig  i alla fall i dag att ta skinn jackan vilket var ett mycket dåligt val den blir så himla varmt så imorgon så kör jag på min älskade jeansjacka igen. I morgon får jag åka hem till lilla vackra bredbyn igen. Det är ju inte helt fel faktiskt. 
Hade ett riktigt trevlig stund på fb idag då jag satt och skriv med Emmah som chockade med ett blogg inlägg förut idag. Det var ett tag sen vi träffades och snackade för den delen. Nu ska jag väl fortsätta och jobba det är tragiskt att det är mer än en timme tills vi slutar. Slänger upp lite bilder från allt möjligt jag har gjort dom senaste veckorna :)
 

Chockerande!!!!

Jag tänkte chockera alla med att skriva ett inlägg så här på tisdags morgon! och ja jag lever. Jag har inte bara haft tid och ork på få se nu... 6 månader? hehe xD

Sitter just nu och är dyng less på musikproduktionen.... Kom till skolan 3 timmar för tidigt idag och jag är lika trött som en björn i ett ide!
Hörs!

Känner att jag är duktig på att uppdatera bloggen idag!

Gick i alla fall på stan i dag och tror ni jag hittade mig nåt vettig? Ne inte ens ett par solbrillor hittade jag men kanske beror på att jag snackade med mamma när jag gick igenom alla affärer. Men annars har jag pratat med Max på Skype och kolla upp lite saker för sommarens trevligheter :)


Tänk om man bara kunde försvinna en lite stund

Sitter på skolan med musik i mina lurar. Hade nyss redovisning ute i parken med klassen riktig skönt att vara ute och göra nåt och inte bara sitta i klassrummet jämt. Så nu har jag håltimme och det finns ju inte så mycket att göra så kollar runt på datorn och funderar på om jag ska ta och fick lite läxa men har verkligen ingen energi åt det så får väl ser. Det känns verkligen som all luft har gått ur mig idag.. Men det är väl så när man får veta att ens morfar har somnat in inatt <3 

Måndag igen vilken sorglig dag på många viss..

Sitteri skolan och vill inget annat att denna dag ska ta slut. Felice är inte här idag så skolan är ju så död det bara går. . Efter skolan idag tänkte jag gå på stan en sväng och kanske drar jag ut till birsta eller dollar store vi få se. Måste i alla fall köpa nya solbrillor och skulle gärna vilja ha en sommar klänning för alla olika saker jag ska på. Men vi ser väl vad affärerna har att erbjuda.


Ska man skratta eller gråta när man hittar saker på mobilen som man inte minns..

Då var det söndag igen sitter som vanligt på tåget. Har varit rätt så lugnt i helgen igår så tapetserade jag hela dagen och idag har jag legat framför tv hela dagen riktigt skönt att bara få sova och inte ha någon press att man måste göra massa grejor. Så vad gör man på ett tåg när man inte har med sig datorn och allt som hänt på fb, Twitter och instagram har man redan sett? Jo man viker ett flygplan av kvitto och är social med olika härliga människor.
Hoppas i alla fall att Felice blir frisk innan onsdag så vi kan filma i helgen. Krya på dig ännu en gång!


Nu satsar jag allt vad har jag att förlorar

40 dagar tills jag slutar skolan kan det känns bättre. Snart har jag fixat ett helt år som inte kanske har varit det lättaste men helt klart mitt bästa år. Har fått upptäcka så mycket nytt och lära känna många nya vänner. Saker och ting har förändrats i mitt liv och nu står jag med stadiga fötter på jorden. Jag har världens bästa kompisar som jag hoppas jag aldrig tappar. Vi skapar så många minnesvärda minnen men vissa är lite mer suddiga än andra ;D


-

Max
 

Sista april!

Igår firade jag sista april med Felice mirjam gisse och pillan här nere i sundsvall. Jag tror det var den roligaste kvällen på länge. Men vi grillade i alla fall och hade det bra hela kvällen lång. 

RSS 2.0