Tisdag

I dag har jag pluggat lite granna men för det mesta har jag sett på tv. Jag mår lite bättre i dag men det blir ändå ingen skola för mej i morgon. I kväll s å somnade jag framför tv vaknade för en stund sedan. nu ska jag gå och se på top model sverige. // Romi♥

Matteläxan borde vara olaglig

Veckans andra, men första skoldag. Det är underbart! Men jag måste göra matteläxa nu, trots att jag tycker att det är det jobbigaste i världen just nu. 

Klockan 20.00 i kväll är det premiär för Top Model Sverige! Jag måste bara se det.



//Emmah

Sjuk-.-

Är fordarande sjuk så det blir ingen skola i morgon lite tråkigt på ett sätt eftersom man inte har träffat någon vän under helgen. Men hoppas man blir frisk snart. idag har jag gjort läxa och när jag inte har gjort läxa har jag suttit under en filt och sett på TV och druckit rabarbersaft. Rabarbersaft måste nog vara det bästa mot host och förkyldning.
Vilken underbar bild!!
//Romi♥

Vålådalen

På fredag morgon stack vi (UNKLE) först till Ö-vik och sedan vidare till Våldalen. I Ö-vik åt jag och Giz årets första semla.


När vi kom fram till Vålådalen fick vi våra rum och det blev jag och Gisze som delade rum. Sedan gick vi och åt super god mat (kyckling och potatis. Efterrätten var hemgjord glass med chokladsås), fick lite info om helgen i sporthallen och gick sedan till rummet och chillade






Sedan var det mässa i Gympasalskyrkan



Lördag: 

På lördagen knäppte jag nästan inga kort, men vi hade många lektioner och satt mycket på golvet. Vi fick ett mobilsmycke med Svenska Kyrkans Ungas logga på och en frälsarkrans (armband med olika pärlor för olika ämnen typ).



Frukosten:

Super god frukost och man drack väldigt mycket kaffe!!

Söndag:

När jag och Gisze vaknade på söndagen var det underbart vackert i skyn. Jag vet att det är väldigt dåliga bilder, men molnen for över fjällen och så...



..och som vanligt så blir det alltid på något sätt mer packning på vägen hem xD



//Emmah

Ledig i morgon!! yes!!

Ja då har man nyss duscha och när jag då torka håret in ser jag att den bruna färgen typ försvunnit men aja gör mej inte så mycket . Nu ska jag gå och göra tacos mums!! // Romi♥

Hemfärd

Då var den helgen förbi. Jag måste ju bara få säga att det har varit en helt underbar helg. Nu sitter jag i high-tec bussen med Gisze och alla andra. Bilder, Vår Fader (egen version) och en liten längre text senare när jag har lite snabbare intenet och inte lika trött och utmattad.



//Emmah

Nya vänner

Sitter i rummet med Gisze, Petra, Emily, Anna och Jonas i Vålådalen. Anna och Jonas är några från Sundsvall och sitter nu i vårt rum och har trevligt

//Emmah

sms tävling xD

Vi har haft nu två 2? pass på förmiddan, men just nu ligger Emmah på sängen och fokuserar på smstävlingen som går ut på att göra om "Vår Fader" och sedan skicka in de till nått nummer, vi gör på Anundsjömål ;D
Men nu är den snart halv så, MAAAAAT :D:D:D:D
//Gisz

JESUS!

Kom nyss hem från Gospeln det va riktigt härligt men jag saknade några gospel vänner. (Tex... EMMA H, och CAROLA)
Det va jätte kul att höra Chris Harris sjung han va grymt bra :)
nu ska jag gå och ta en skönhetssömn och tänka ut vad man ska göra för nytta i helgen. 
             
                                                                                        //Mirjam


Arg!!!

Att man sitter och åker buss i ca 5 h gör inget, men när det är 6-8 jobbiga fjortistjejer bakom en som sitter och sjunger högt (och inte bra), lyssnar på musik i mobilen utan hörlurar och mumlar med, knackar på fönstret när man sover och skrattar och skriker så halva bussen vänder sig om och glor på dom blir man bara allmänt arg.
Snälla nån, tänker att dom ska bli konfirmandledare, när dom är värre än konfirmander!!

Aja, nu är vi i Åre och snart framme i Våådalen (3 mil kvar).

//Emmah

ANUNDSJÖMÅLE MED MATILDA SJÖBERG BORTE MYCKELGENSJÖ!

Tja tja!
Idag har vi rittat naken bilder på No:n det va riktigt kul.
Matilda och jag gick in på ica och köpte kyckling sallad
sen gick vi hem och hela vägen paratade vi anundsjömåle
och vi pratade om allt från himmel tilll jord.
Vi kände oss som riktiga gamm kärringar.
Nu sitter man på rummet med matilda som pratar om nå penisar
som inte finns i hennes ordbok :S Knasig jänte de e da.
Ikväll blire Gospelkonsert i kyrkan kl 20:00 WISH ME GOOD LUCK!!

//Mirjam

Bussen..

Sitter fortfarande i bussen. Gisze sover och snäll som jag var fick hon min kudde. 
Vi klev på den första bussen vid skolan 8.30 och sedan väntade vi på FG i Ö-vik, där vi köpte semlor.
Nu har vi inte nog så många timmar kvar av resan.



Buss nr 1.

//Emmah

Brunett

Jag då har man typ färgatars håret brunt. Har ingen aning om jag gillar det :S hahaha men det blir bra annars blire blondt inom en snarr framtid =)
// Romi♥

Jajamen♥

Ja då var man anmäld!! =) jippi!!
Kvällen slutade på soffan och nu blire tv tittning =)
// Romi♥

Packning pågår

Rubriken säger allt..

//Emmah



Tjockis pannkaka

Helt okej i skolan. Sitter just nu på syrrans golv och lyssnar på musik. Har gjort en tjockpannakaka så nu väntar jag bara på pappis att han ska komma hem. Halsen har blivit lite bättre nu men i kväll blir det väl att ta det lugnt och göra läxa om jag orka xD I morgon är det entligen  fredag och sen ledig på måndag så de blir lång helg =) i helgen så ska jag ta tag i mitt liv igenom att städa rummet och plugg =( Vi ses!!

//Romi

Ligger nu i sängen ska snart sova har proppat i mej alla tabletter så jag inte blir sjuk för det vill jag inte. Så jag sover nog gott i natt. Är jävligt avundsjuk på min mamma som far till stockholm i morgon är där tills söndag, men hoppas det blir en sväng ditt till somaren.
Idag så var jag på park och kollade och nu vet jag hur mitt gymnasieval ska se ut =) (lyckig) har varit så förvirrad har inte haft någonaning vad jag skulle välja men nu e de löst.
Så i kväll pratade jag med gisse en sväng på skype och efter det blev det TV tittning. Men känner mej så dålig för jag skjuter upp läxorna till sista dagen måste ta tag i mitt liv snart och göra läxorna i go tid.
Ha det bra god natt!! <3
// Romi♥

Klubbjävel..

Sitter och käkar en klubba, en Zoo klubba! Fast klubbjäveln gick av på mitten... -.-
//Gisz

Designen..

Så nu när den nya designen är klar, VAD TYCKER NI?!

//Hela gänget

Morning Glory

Nu finns det inga moln på himlen längre. Jag är helt sold på att gå Musik-estet. På eftermiddagen stack vi 9:or till antingen Park eller Nola och tittade på olika val. Jag själv valde Musik-estet och Omvårdnad.
Om jag inte kommer in på Musik-estet kommer jag att dö (iaf nästan). Men, men.

I kväll måste jag bara börja packa inför Vålådalen (iiii). Men innan det så ska jag på Gospelövning.
Nu ser jag på filmen Morning Glory (rek.)



//Emmah

AJ!

jag tror jag e korkad.. imorse så tog jag sparken till skolan FY FAN vad kallt det var!! Det blev inte bättre för på idrotten hade vi snölekar som var kul men jag stuckade tum jävel så nu ser den ut som ett stort jävla blåbär!! Nu ligger jag å myser med Märta (katten) det är underbart =)

.
//Mirjam


Emmah & Jag xD

Sitter och ska göra matte läxan men de har typ tagit en timma för jag snackar med Emmah på Skype xD
Btw, så har denna dag varit underbar sen jag fick höra av Mange (musiklärare) att låten jag skrivit var sjukt bra, han fick tårar i ögonen :D
Fast vi kör den med de akustiska bandet, med Emma Pillan ^^ Så jag fick "hjälp" med texten och framförandet lixom ;) Så jag tar inte åt mig all ära, utan emma å Pillan hade de inte blitt bra <33 love ya!!!
//Gisz

Har varit på gymmet...

Nu efter skolan har jag, Gisze och Romi varit på gymmet.
Den nya designen kommer inom kort..


=jag

//Emmah

Hahha

// Romii

Titta vad fin jag kan vara ibland ;)

//Gisz

Design

Nu ska ny design fixas 

//Emmah

Välkomna!!

Romi och jag välkomnar Gisze och Liv till bloggen!!

//Emmah

Trollollol

Jag har nu fått min egna hörna här. Tufft :D
//Gisz

Hoppla

Hej hopp

//Mirre

Hej

Hej nu ska jag också börja skriva på den här bloggen..

//Gisze

Hej

Hej nu ska jag också börja skriva på den här bloggen..

Long time no see!

Det var väl branå okej i skolan i dag precis som en dag i solstolen när man märker att man har en fucking bondbränna, men det var tragiskt på syslöjden. Jag och Emmah var dom enda indianerna som var där.
Sedan blev det ännu värre när Emmah kom hem till mig. Vi lade oss i sängen och sedan kände jag hur något i Emmahs byxor rörde sig..
Det var hennes pappa som ringde!!!!!

Den bästa nyheten för i dag är att Börje skickade ett hjärta till mig, jag tror jag är kär!

Nu sitter jag och dricker en underbar blå sörja (blåbärssoppa). Den smeker min gom och bildar små slem klumpar i min hals, UNDERBART!

Nu sitter jag med Giz, Mirjam och *host* Emmah på den där blå saken. Ehmm vad heter det? Det är ett S i typ en kondom.. Skype ja!

Strax tar jag på mig min nattmössa, hämtar min sönderdräglade snyttefilt och skickar ett godnatt till min älskling Börje.

//Romi

Skype = min vän

Mitt huvud dunkar och dunkar. Jag borde sova, men vad ska man göra när man sitter med underbara människor på skype, Romi och Mirjam (lite Giz). Jag har seriöst börjat missbruka skype, men det är såå roligt att prata med människor som man annars pratar med hela dagarna xD. 

Idag har jag skrivit en packningslista inför Vålådalen, och faktiskt har jag städat rummet!

Men nu ska jag forsätta vara social med Romi och Mirjam..



Torvald!!

//Emmah

Matteläxa

Ännu en söndag, men idag hade jag massor utan saker att göra.
Så jag vaknar och käkar frukost, sedan sticker jag ut och hämtar en spade. Går in igen och upp till balkongen för att skotta. Sedan in, käka lunch och sedan ut för att ta in pellets.

Nu sitter jag med Marcus på skype och gör matteläxan. Det är ganska bra att få låna Marcus mamma (som är lärarinna) när man inte fattar något xD



//Emmah

God morgon typ.

Lördag, hmm. Vad ska man göra?
Jo, jag tror jag börjar med lite Harry Potter och godis.



//Emmah

Helg och så..

.. och så var det helg igen, underbart!

Jag tycker att det är helt fantastiskt att det är fredag igen, eftersom det betyder att det är bara en vecka kvar tills UNKLE (Unga Konfirmand Ledare) sticker till Vålådalen ( lite utan för Östersund) på sin Steg 1 utbildning (av 3). Jag vill verkligen bara hoppa över mån, tis, ons och tors och sticka iväg på en gång, men det går ju inte. Bland det bästa med "lägret" är att man får sova i riktiga sängar (och inte på golvet), all mat gör dom själv (efterrätt varje middag, även den "hemma"gjord), det finns vildmarksbad + bastu och man får lära sig mycket + ha kul!!
Jag måste ju säga att det här är en underbar utbildning som man får lära sig väldigt mycket som ledare och som människa.
Idag har jag varit på Gospel och GGS. Jag är såå ledsen över att jag inte kan vara med på All For One konserten i Anundsjö Kyrka 27/1 kl 18.00 eller 19.00, man kan köpa biljett hos mig eller på Ica i Bredbyn, 80 kr vuxen 50 kr studerande och gratis upp till 12 år. Jag kan inte vara med för jag är ju som sagt i Vålådalen då. Jag kan ju tillägga att Chris Harris, Malcolm chambers och Daniel Stenbaek kommer att med verka + Anundsjö Gospel!!!




//Emmah

DÖMD!

Hej Hopp! Idag följde jag skolan på "Dömd" Musikesteternas stora scenproject, och det var riktigt bra. Jag älskade det allt var så klockrent och välgjort. Jag säger då det att ni som missade det, missade verkligen något.

När vi kom hem från "Dömd" så var det lunch, gamm hål och sedan MUSIK och SKRIVA LÅTAR! Tjoohoo!
Nu så sitter jag framför tv:n efter att ha kommit hem från gospel övning.

"DÖMD"


Den som vi har på skolan.

//Emmah

Inte bra!

Idag var en sådandär chillardag typ. 
Giz och jag satt i caféterian, så vi gjorde inte så mycket.
2 wienerbröd och några godisar blev det (INTE BRA)
Nu så sitter jag på skype med Erik, Mackan och Mirjam och pratar om nästan ingenting.


//Emmah


Så var det dax för skola igen!

Som vanligt är det skola, skola och skola. 
Men idag stcka jag och Giz på gymet i Bredbyn och tränade lite.
Annars ska jag bara ta det lugnt idag!



//Emmah

Underbara Söndag!

Vanligtvist så gillar jag inte söndagar eftersom dom brukar bli en slags väntan på skolan, men idag har jag haft det underbart!
Dagen började med sovmorgon och sedan stack jag iväg på Ung Konfirmad-Ledar Utbildning (UNKLE) och idag var temat Andakt! Det var jätte skojsigt, men det var synd att det var förkort tid eftersom vi skulle planera Gudstjänsten vi hade efter.
Jag satte mig i en grupp för att göra förbön, men det gick inte så bra. Efter ett tag tog vi Emilia till hjälp och det löste sig. Dagens gudstjänst var den första av "See You On Sunday"(-kampanjen) som Emilia, Ida och Nicole har. Den gårutpå att få fler ungdomar på Gudstjänsterna typ.

Efter Gudstjänsten tog jag sparken hem och bara njuter av lugnet!
Skola i morgon och jag känner mig lite peppad, kanske för att man ska på gymmet efter?



//Emmah

Sweet Saturday!!

Idag är det ju lördag och jag njuter!
Efter en fullspäckad vecka så har jag äntligen en ledig dag!



//Emmah

Fotoalbum

Sitter nu håller på med ett fotoalbum det är as kul det är bilder från filmkväll, party:n allt möjligt och jag säger att det blir bara bästa. haha aa men ska se lite på tv nu. Synes! /Romii

Blogg

Det blir lite bloggning denna vecka men jag LOVAR  att det kommer en bild bomb från 2011 och 2012 snart. Denna vecka har gått lite trögt men det var ju första veckan i skolan så det var ju inte så konstigt. I morgon är det fredag då ska jag ta en sväng på byn efter skolan sedan ska jag hem och städa inför lördag. Men jag ska bli bättre på att blogg.

God's cake..

Den här fick jag från Evelina L

God's Cake
Sometimes we wonder, "What did I do to deserve this", or
"Why did God have to do this to me". Here is a wonderful
explanation!
...
A daughter is telling her Mother how everything is going
wrong, she's failing algebra, her boyfriend broke up with her
and her best friend is moving away.
Meanwhile, her Mother is baking a cake and asks her
daughter if she would like a snack, and the daughter says,
"Absolutely Mom, I love your cake."
"Here, have some cooking oil," her Mother offers.
"Yuck" says her daughter.
"How about a couple raw eggs?"
"Gross, Mom!"
"Would you like some flour then?
Or maybe baking soda?"
"Mom, those are all yucky!"
To which the mother replies: "Yes, all those things seem bad
all by themselves. But when they are put together in the right
way, they make a wonderfully delicious cake!
God works the same way. Many times we wonder why He
would let us go through such bad and difficult times. For God
knows that when He puts these things all in His order, they
always work for good! We just have to trust Him and,
eventually, they will all make something wonderful!
Always remember God is crazy about you.
He sends you flowers every spring and a sunrise every morning.
Whenever you want to talk, He'll listen. He can live anywhere in
the universe, and He chose your heart. Amen.
Now I hope your day is a "piece of cake!" After all, Life may
not be the party we hoped for, but while we are here we might
as well dance.
God's Cake
Sometimes we wonder, "What did I do to deserve this", or
"Why did God have to do this to me". Here is a wonderful
explanation!
...
A daughter is telling her Mother how everything is going
wrong, she's failing algebra, her boyfriend broke up with her
and her best friend is moving away.
Meanwhile, her Mother is baking a cake and asks her
daughter if she would like a snack, and the daughter says,
"Absolutely Mom, I love your cake."
"Here, have some cooking oil," her Mother offers.
"Yuck" says her daughter.
"How about a couple raw eggs?"
"Gross, Mom!"
"Would you like some flour then?
Or maybe baking soda?"
"Mom, those are all yucky!"
To which the mother replies: "Yes, all those things seem bad
all by themselves. But when they are put together in the right
way, they make a wonderfully delicious cake!
God works the same way. Many times we wonder why He
would let us go through such bad and difficult times. For God
knows that when He puts these things all in His order, they
always work for good! We just have to trust Him and,
eventually, they will all make something wonderful!
Always remember God is crazy about you.
He sends you flowers every spring and a sunrise every morning.
Whenever you want to talk, He'll listen. He can live anywhere in
the universe, and He chose your heart. Amen.
Now I hope your day is a "piece of cake!" After all, Life may
not be the party we hoped for, but while we are here we might
as well dance.

//Emmah



Städning; check!

Efter en middag på sannas (räksallad = mums!) så gick jag upp på rummet och såg hur hemskt det såg ut! 
Kläder lite överallt och papper i stora högar! 
Då tog jag mig själv i kragen och började städa, helt otroligt!
Nu så är jag klar och jag har t.o.m. rensat garderoben.
Så nu är det fint och helt underbart på mitt rum, men jag ska kanske inte nämna musikrummet (dit alla papper hamnade xD) 

//Emmah

Länge sen..

I går eftermiddag drog jag till mirjam och spenderade en as kul natt där kom nyss hem och sitter nu framför tven och ser på en värdelös film med det går också. Mirjam och jag såg en film i går det var nog den sämsta film jag någonsin har sätt!! Men det gick också. Sen blev det lite prat om livets mening och detta samtal höll på till 8.00 i morse så är allmänt seg i dag.
...
Jullovet har varit helt underbart. Många fina minnen man aldrig glömmer, underbara julklappar. Nu väntar bara en termin till man har gått ut 9:an (Det är helt underbart!!). Det som känns jobbigt nu är det dum gymnasie valet man blir bara osäker då man tänker på det, men vi ser väl vart man hamnar.
...
Men ikväll blir det nog att ta det lugnt. Städa på rummet så jag kan sova där.Blir väl även lite tv tittande. Det kommer bilder från mitt jullov lite senare orka inte ladda in bilderna från kameran så det får bli någon annan dag.
...
// Romi

Jag är ganska sorglig

Jag har insett att jag är ganska deppig..

DIRT3

Det blev typ sovmorgon i morse (10.30), men det var inte först kl 13.00 som dagen verkligen började.
DIRT3!!!! Hihi! Det är ett rallypel som Emil har köpt. Det är faktiskt ganska kul, än fast jag liksom kör ner i diket och sladdar runt lite nu och då, men aja.

Nu sitter jag med mamma och pappa och ser på hockeyn. Om ni undrar så har MoDo inte gjort något mål än (som vanligt). 

//Emmah

Bilder från året 2011

Jag vet att det inte finns bilder från allt, men dom är på mobilen och jag orkar inte ladda upp dom. Jag hoppas att ni överlever.

OBS! Dom är blandade





//Emmah

Nytt år och Nytt inlägg

Det är inte lätt att göra alla nöjda. Igår firade jag nyår med familjen och vänner. Det gick bra, maten var god och stämningen var på topp. Vid 8-tiden så stack jag till Mirjam. Där var Romi, Giz och Pillan. Men innan jag for hemmifrån så sa Johans (en av dom som var hos mig) lillasyster "Är du riktigt säker på att det här du vill?"
Hon blev lite ledsen när jag for, men jag kom iaf tillbaka innan 12-slaget. 

Nyss var man varit hos Mormor och Morfar och ätit. Nu sitter jag och äter skumtomtar framför tvn

//Emmah

RSS 2.0