Haha åhh..

Haha jag såg nu först att det blev lite fel det där med bilderna men aja, jag tror ni överlever...
Idag på bilden hade vi "Att Ta Bra Bilder" med Mange. Så der kommer lite bilder därifrån. Efter skolan skjutsa jag hem Giz och var hos henne med de söta kattungarna! Den som är på bild är "min" och är döpt efter MIG! Hagel... <3
.. och tillsist mitt paket från Yves Rocher!!

ett glosord.. PICTURE!!

Här kommer bilderna jag lovade. De är ifrån Göteborg, grillkvällen med Romi och idag.
Men mamma har inte hämtat paketet från Yves Rocher än så det får ni kanske imorn...

Läxa + Joggning + Yves Rocher!!

Tur att man har Romi! Eftersom jag låg på lat sidan innom uppdatering på bloggen så vill jag bara säga
PUSS ROMI! =*
Men det är så här att nu försöker man träna in lite tyska, engelska och tör so i huvudet. Det går väll sådär, men sen så ska jag ut och jogga mina ca: 8 km!! (drygt!) Sen kommer dagens stora glädjebomb!
Mitt paket från Yves Rocher!! Bilder och sånt skit kommer sen..
Men på bilden så ska vi göra en version av mona lisa och då börja jag skissa och komfram till en sak.
Mona lisa är typ lik Kronprinsessan Victoria!! Så jag ska göra en version av henne när hon gifte sig! =D
//Emmah

Yesss!!!

Då är man med Gisse,Eviss,Mirjam och Emmah fast dom ligger och sover vilka  fjollor xD jag är super pigg och vet inte vart jag ska ta vägen =)  hahah men vi har typ bara åka moppen i kväll hahahha XD //Romii

Skol trött redan efter första dagen!! xD

Jag då var man i skolan i dag det var roligt att träffa alla men jag var så himla trött xD Schema var väl okej kunde ha varit bättrE :D Så gick vi och åt i nya matsalen som var väldigt lite men a ja skit samma dom bjöd på efterrätt =D Nu sitter jag på mitt rum och väntar på att emmah kanske ska komma vi få se ;)
Här kan ni hitta matsedeln:http://www.webben7.se/annat/skolmatsedel-h2011.pdf
// Romiii

-.-

Då börja den dystra  tråkiga ner räkningen av sommarlovet -.- =(((((( kan det inte vara längre? :O det är tragiskt!!!!!!!!!
Men något som är bara hur bäst som helst är att det är snart helg och då blir det össss!! YeS!!!!!!!

Make it work..

Man måste ju säga att jag är duktig på att få det att funka. Idag klev jag upp 08.30, gick ner med tvätt som låg över hela golvet. Sen åt jag morötter som frukost. Sen gick jag till husvagnen för att hämta tvätt där. Gick ner i källarn och slänge in kläderna och gick upp. Nu tittar jag på En Shopaholics bekännelser. Snart ska jag ner igen och slänga in mer kläder och sist ska jag ut och klippa gräs.
//Emmah

hej

I går var man hos eviss och träffade alla brudar det var riktigt kul =) I dag har vi tagit fram någon gamm moppe som jag ska få prova innan jag ska få köpa en:D Snart ska man äta surströming :D

Yeah!!

Snart kommer Emmah till mej =)
// Romii

Tjohooo!

Ja äntligen har jag fått moppetkortet. Men jag har haft otur på vägen ska jag säga!

1. När jag skulle köra med lärarn fick jag en stålflisa i ögat

2. Han har varit sjuk 2 ggr när jag skulle köra

3. Trafikverket gick på semester när jag skulle göra provet..

Men nu äntligen har jag det!!!

16 augusti

På semester köpte jag en One piece (inte äkta)  även min syster och kusin max :) Så i dag har jag inte gjort nåt!! =) för jag har haft en slö One piece dag!! =D Yeah!!
Jag, max och emily på bilden =D

15 augusti

I dag vaknade man 09.10 för jag hade sovit över hos mirjam för hon skulle på fotbollensdan så vi gick upp åt frukost sen for vi. Jag gick med alla fotbolls lag från kyrkan upp till olympia sen har man drält runt där hela dagen och sätt på fotboll så blanda annat annudsjö - MG som slutade 8-0 tror efter det for jag hem till mirjam igen sjöng lite sing star för vi är bäst på det. Jag fick världen godaste mat hos mirjam bland annat färsk potatis och och grillat kött med m.m Efter maten skulle jag hem och hjälp pappa att bära lite bräder så jag gjorde det och då kom emma och gisse så när jag var klar drog vi ner till flotten och satte i gång bastun och vi badade det var 19 grader i vattet (svalkande) hahah xD Efter en stund skulle emmah hem så gisse skjutsade hem henne då var det bara mirjam och jag kvar på flotten så jag byte om och då kom gisse tillbaka sa hejdå och for hem igen på sin coola moppe xD mirjam och jag pratade lite sen drog jag också hem på min töntiga cykel xD haha Nu sitter man lite halv frusen på rummet och ska snart sova :D kommer lite bilder nu på dom bästa som var ppå flotten =)

Gisse =)
Mirjam =)
Emma =)
Äcklet på bilden känner jag inte xD
// Romiii

Nästa Mirjam

I dag har man ränsat blåbär med mamma det var tråkigt så nu är man alldeles blå om fingrarna xD Sen har jag hjälp pappa lite. Efter det duschade jag och fixade till mej. Nu sitter jag och kollar runt på datorn  och äter lite middag samtidigt =D Snart dra man till mirjam:D

TjaTja eller?

OBS!! INTE SERIÖST! (men sant..)

Tjobbos!!

Heeej!! Ja då är man hemma igen..
När jag och Therese var på liseberg så typ regnade det när vi stod i kö och sedan slutade det när man åkte.
När vi åt så blixtrade det och så. Fatta vad kul det var att åka längst fram på Kanonen!!!
Men nu i helgen så ska jag träna inför moppekortet (drygt)

Ps. Ni kommer kanske få en överraskning sen.. + bilder

//Emmah

Slö slapp och likgilltig

I dag har man varit slö hela dagen spela lite tv spel och spel något vanligt spel och sett på tv sen var det var kväll och vi åt världens godaste middag som var potatisgratäng och en stek som varit i ugnen som var lakt i nått hur gött som helst:D
Vart har värmen tagit vägen? :O någon som har ett bra svar?? :O aa ja hare bra;D
//Romii

Söndag den 7 augusti

I dag har  jag bakat rabarberpaj på över ett kilo till morfar, hem och några mamma bjöd hit på surströming. (blää) Sen när jag skulle göra vanilj sås skulle jag göra till 10 stycken men det höll på bli till 75 stycken xD lite klantigt haha sen har jag bara softa framför tv:en
Tjingiling!! // Romii

Musiknörd?!

JA, jag erkänner att jag är en liten musiknörd..
Jag köpte en/ett capo (jag vet inte om det är en eller ett) och ett chikachika-ägg. Imorgon sticker jag till Therese och på tisdag far jag till Göteborg (som är bättre än Stockholm!!)

// Emmah

Man måste ju klaga.. Eller?!

Romi du måste ju börja läsa igenom dina inlägg innan du publicerar dom. Kolla så allt står rätt =D
MOHAHAH !!

Städar D:

I dag tog man tid för att städa faktis ganska roligt när man får digga musik :D Någon som vill hitta på något på fredag?=) På lördag ska jag till stan och kanske köra gokart.
Dagens:
Låt: Alla vill till himelen men igen vill dö av timbaktu
Väder: Regnar typ

Stor stan

Tjena Tjena! Har haft världens bästa sommar!!! Som bara ska bli bättre!! =) I dag var jag till stan med mirjam först fick jag massage sen gick jag på stan med mirjam den var någon den tråkigaste gången att gå på stan sällskapet var det absolut inget fel på men affärena var tråkig! Ha gått på affärer hela semestern typ så det är bra för mej ett tag :) Nu sitter jag i tv-rummet och sitter och diggar till gött å leva av galenskaparna! =) Gjorde faktis ett stor klip i dag i på clasolhson köpte en kyl platta till datorn! Men kommer väl några bilder sen:D Saknar alla mina vänner=)!
// Romiii

Umé..

Ja, idag sticker jag, mamma och pappa till Umeå. På lördag blire Nolia mässan. Kul kul. Orkar typ inte skriva något mer nu. Var klar vaken kl.6.45 så jag klev upp då.
ps. somna 00.30

Men höres kanske man ska säga?

//Emmah

Allså ni fattar inte..

Ni fattar inte hur tråkigt jag har nu..
Jag sitter och lyssnar på The Devil Wears Prada (ett band) nu och för er som inte har hört talas om det så kör dom screamo.. Så ni fattar hur tråkigt jag har! Aja det var det jag ville säga iaf.

Hej

/Emmah                För att ni ska fatta hur tråkigt jag har det så får ni en bild på en politiker...

                                      

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0