Att våg och att tro på dig själv!

Har nog i mitt hela liv varit blyg har inte vågat eller haft självförtroende till att våga prata med  någon jag inte känner eller liknade saker. Har inte veta vem jag varit tills efter påsklovet i 8:an jag minns det som i går. För efter påsklovet föll många puzzel bitar på plats. Jag visste vad jag vill och inte vill bara över några dagar i fjälls det var så himla skönt.
Sen förra sommaren så sommar jobbade jag det är nog det bästa jag gjorde den sommaren träffade så många ny människor som var så himla roliga det var dom bästa/roligaste veckorna på sommaren. Även fast man gick upp 5 och kom hem 17 så var det helt klart värt det! Jag hoppas verkligen vi träffas till sommaren igen och olja in lite trappor och cykelställ med härlig musik och mycket tokigheter. Att träffa nya människor stärkte verkligen ens självförtroende och att våga prata med någon man inte känner stärkte det bara mera.
 
 Sen i slutet av augusti började en ny del av mitt liv jag började om på nytt ingen visste vem jag var ingen visste vad jag bodde och alla fick skaffa en egen uppfattning om vem jag var. Lärde känna mina klasskamrater lite och pratar mer och mer med dom för varje dag. Men jag träffade även Felice som går i min klass, vi har verkligen roligt varje dag som vi träffas men ett sms kan även får en att skratta för vi passar så bra! Båda är lika galna och skratta.. ja det kan vi! Jag hoppas att vi hinner med alla våra planer och ideé för det skulle vara så himla kul. Lixom vem vill inte åka drive-in på Max i en kundvagn det skulle ju vara as kul och skulle verkligen inte tveka om att göra det! 
Efter en resa som kommer bara försätta så stärker jag mitt självförtroende för varje dag som går och blir starkare inom bords. Jag är ingen annan än den jag är. Till dig som inte är dig själv för eller senare kommer du inse allt du missat bara för att du varit någon annan för ingen är som du och alla är unik på sitt sätt.  Du är precis du och ingen annan glöm inte bort det för livet är för kort till att vara någon annan.
 .
Våga träffa nya människor våga vara dig själv för det lönar sig i slutänden!
// Med all kärlek Emma
 

Kommentarer
Postat av: Felice!

Åh såå himla klokt inlägg! Känner igen mig i det mesta du skriver om att stärka självförtroendet och träffa nya människor osv. Tänk att två så lika själar träffades den där dagen i Sundsvall, minns hur jag träffade på dig på navet dagen efter att vi hade träffats för allra första gången och jag frågade vad du hette. Dagen efter skulle vi börja i samma klass vilket var jätte nervöst med alla nya människor. Men jag är så glad att vi fann varandra. Vi har såå mycket gemensamt egentligen, som intressen med mera. Orkar inte skriva mera nu, lär väl komma upp på bloggen kanske... Love you! <3 // Ditt F! ;)

Svar: Love you vännen! <3
Emma

2013-03-02 @ 15:27:07
URL: http://feliceamren.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0